Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Oferta

-30% zbritje për të gjitha shërbimet

Oferta digitale 360° vetËm € 1021

-30% ZBRITJE PËR TË GJITHA SHËRBIMET

OFERTA DIGITALE 360° VETËM € 1021

OFERTA imedia

30% ZBRITJE

WE LOVE YOUR BRAND!

• Menaxhim i Rjeteve Sociale
• WEB
• SEO
• Google ads
• Fushata Google ads fee manaxhimi për fushatë deri në 3 muaj
• Fushata Google ads fee manaxhimi për fushatë deri në 6 muaj
• Fushata Google ads fee manaxhimi për fushate deri ne 6 -12 muaj
• Google my Business management
• Blog/ Shkrime
• Reklamim me CTL
• Reklamim me ekran tek Zogu I zi
• Studime Tregu
• Brand Book/Brand identity
• Ideim Fushatash promocionale
• Promocion me fletëpalosje
• Promocion derë më derë me fletëpalosje
• Fushata me E-mail
• Fushata me email për konsumatoret individë
• Fushata me email për konsumatorët Biznes
• Fushata me email për konsumatorët individë dhe biznes

• Logo design
• Kartëvizitë design
• Brochure A4 format, 4 pages
• Fletëpalosje
• Banner design
• Bllok brandim design
• Zarf brandim design
• Design paketim produkti/njësi
• Menu design
• Uniforma stafi design
• Dosje zyre design
• Badge design
• Calendar design
• Katalog/broshurë/revistë
• Sinjalistikë e jashtme
• Sinjalistikë e brendshme
• Brandim makine
• Brandim ekspozitori produktesh
• Roll up
• Marketing Email Template
• Marketing eNewsletter 
• Poster
• Stickers design
• Papper Bags design
• Flamuj
• Brandim produktesh promocionale si: tshirt, cap, pens, uniforms, etc euro/each
• City Lights
• Billboards
• Digital Wallbanner
• GiIf, template
• Vizual për marketing dixhital dhe tradicional

• Ideim Fushate
• Creativa
• Copy writing
• Menaxhim i Rjeteve Sociale (Facebook dhe Instagram)
• Google ads
• Google my business

OFERTA GAZETA çELëSI

30% zbritje

KUSH NJOFTON, GJEN!

 • Baner në Gazeta Çelësi
 • Pop Up në Homepage

oferta Ypa

30% ZBRITJE

PROMOVO BIZNESIN TEND!

 • Regjistrimi i Biznesit (Vjetor)
 • Publikim Baner në YPA

OFERTA COMBO

Oferte e Personalizuar

By Çelësi Media Group

Përfito fushatën e plotë 360 gradë për €1021 (Çmimi standart €2250), nëse nënshkruan kontratën brenda muajit shkurt 2021!

Logo-bg
 • Konceptim kreativ i fushatës
 • Design i fushatës
 • Menaxhim i fushatave google ads
 • Menaxhim i Rjeteve Sociale (Facebook +                   Instagram + linkedin)
 • Copy writing
 • Banner
 • Popo UP në Landing Page
 • Banner
 • Popo UP në Landing Page
 • Push Notification
 • Email Campaign
cmg_post_SV-30%ulje-2