Wanna get our latest offers?

We will send you emails only several times per month. Is this annoying

Subscribe!

Actually we won’t spam you and keep your personal data secure

Kontakt shpk Email Campaign

 
 

Kontakt shpk ju fton në Panairin e Martesës dhe Eventeve “Çifti i Lumtur”!

Bashkohuni me ne dhe ftoni të gjithë miqtë tuaj për të kaluar momente emocionuese përgjatë të gjithë ditëve nga data 28-31 Janar në Expo City Albania , pranë City Park. Duke na vizituar, nën një atmosferë të ngrohtë e festive, mund të zgjidhni në kohën e duhur dhe në vendin e duhur shtëpinë e ëndërrave tuaja kundrejt një cmimi fantastik!

Shënojeni edhe ju në axhendën tuaj!

Ju mirëpresim !

Adresa Frosina Plaku Str 40 Al-1023 Tirana
Telefon +35542225338 C +355672602302
Email gerd.mustafaraj@kontakt.al
Website www.kontakt.al
Facebook Kontakt shpk