Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Blog

Autori Peter Drucker, ekspert i teorive të menaxhimit ka thënë: “Nuk ka gjë më të padobishme sesa të bësh në mënyrë tejet efiçente diçka që nuk duhej të bëhej fare.” Fatkeqësisht një pjesë e madhe e punës që kompanitë dhe agjencitë e reja bëjnë për optimizimin e brand-it është e tillë. Marka dhe brand është një logo, një shkrim apo është më e gjerë se kaq? "Brand" për një